Bedrijfstuin onderhoud – Uw complete bedrijfsterrein keurig 

Een prachtig onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en is een ‘visitekaartje’ naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bijligt, ook dít kunt u aan onze hoveniers overlaten. Onze mensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen dat u tevreden bent. Door efficiënt met onze tijd om te gaan kunnen wij dit ook nog voor een interessante prijs aanbieden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Een Herman de Vries onderhoudspakket

Op basis van de huidige beplanting krijgt u, al naar gelang uw wensen, advies over hoe uw bedrijfstuin er nog aantrekkelijker uit kan zien of hoe deze meer onderhoudsvriendelijk gemaakt kan worden. Maar bovenal, wij zorgen er voor dat uw tuin steeds de uitstraling heeft die u wenst. 

We maken hiervoor een onderhoudsplan waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen en ook de evaluatiemomenten met u of uw facility manager. Ook wanneer u een bijzonder evenement organiseert nemen wij dit op in de kalender zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw tuin en terrein er dan op zijn mooist bijligt.

Bedrijfstuin onderhoud